Lettstillas for små og større prosjekter  

Lettstillas” er logisk og sikkerhet stillasklasse 3 (200kg/m2). Aluminium 0,73m brede rammer er perfekt for alle bygninger krav: utendørs eller innendørs.

Det er mange fordeler med våre løsninger innenfor lettstillas. En selvfølge er at det har lav vekt, er stabilt og sterk. Den lave vekten forenkler monteringen av stillaset, men vi ser også store fordeler med hensyn til lave transportkostnader.

Vi kaller stillaset for «Den optimale løsningen» for små og større prosjekter. Lettstillas kan brukes til arbeid på fasader, takarbeid og industribygg både under bygging og ved vedlikehold. I tillegg er lettstillas et godt alternativ for prosjekter innendørs. Skal du male eller bytte ut vinduer, er dette et godt valg til de fleste oppgaver i høyden.

Ønsker du å vite mer om våre lettstillas, eller ønsker mer informasjon om våre priser? Kontakt oss 

Tungstillas 

Vi benytter Haki Murerstillas som vår tungstillas. Haki 

Murerstillas bygges med stillasbredde 1,2m og med labanklem 1,5 x 0,49m, alternativt en stillasbredde på 1,6m og innplankning 1,95 x 0,49m. Bomlag Avstand på 2,0 eller 1,5m og med 3,05m fakklengde. ERB eller LB bjelker kan brukes som tverrbjelker og med kun LB-bjelker som lengdebjelker ved lengder over 1,9m.

Dette stillaset har bred plass som hovedsakelig brukes til tyngre arbeider som for eksempel murerarbeider og industri. Om man skal belaste stillaset i noen særlig grad skal tungstillas benyttes. 

Stillasene er godkjent med opptil belastningsklasse 6 (600 kg/m2) på plattformen. Vanligvis bygges dette stillas i klasse 4 (300 kg/m2).

Om det er behov for det så kan vi bygge stillaser med større belastning kapasitet, men dette krever spesielle beregninger.

Rulle stillas er tilgjengelig i følgende størrelser:

  • 1.8m and 2.5m lengde,
  • 0.7m og 1.3m bredde,
  • maksimal plattformhøyde: 12m (innendørs), 8m (utendørs).

Rullestillas har mange ulike bruksområder. Stillaset kan bygges frittstående, uten å festes i veggen. Dette gjør det utrolig enkelt i forbindelse med eksempelvis murarbeid, hvor du har behov for å flytte arbeidsområdet under prosjektet. Samtidig er stillaset meget enkelt å både montere og demontere.

Hensikten med rullestillas er at du skal få en trygg og stabil arbeidsplass i høyden. Av erfaring resulterer dette med at arbeidet som skal utføres i høyden blir utført på en mer effektiv måte.

Spesifikke mål og justerbare ben

Standard stillas kommer med justerbare ben på 0,4 meter. Du kan velge mellom to bredder, på 0,74 og 1,40 meter. Normalt benyttes i 2 meter og 2,8 meter plattformlengde. Hvis du forankrer stillaset kan det monteres opp til 13 meter.

Et stort utvalg av rullestillas i Halden og Viken

Vi tilbyr et stort utvalg av rullestillas. Vi legger ingen begrensninger på oppdragsgiver og er tilgjengelig for både entreprenører, private og bedrifter i Halden og Omegn.